spacer.png, 0 kB
Vctor Alexandre
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Inici arrow Llibres arrow El cas Carod 50 dies de linxament polític d'una nació
El cas Carod 50 dies de linxament polític d'una nació Imprimeix Correu-e
Llibres (assaig)
per Víctor Alexandre   
dimecres, 01 setembre 2004
El cas Carod"Els 50 dies que van del 26 de gener al 15 de març del 2004 quedaran marcats amb foc a la història de Catalunya."
Víctor Alexandre fa la crònica dels moviments de Josep-Lluís Carod-Rovira, sense estalviar els detalls de la seva entrevista amb ETA. També hi analitza les reaccions dels mitjans de comunicació i reporta les declaracions i les maniobres de polítics catalans, bascos i espanyols. Un índex onomàstic en facilita el seguiment. Alguns preferirien oblidar-ho, però la campanya de criminalització interessada a què va ser sotmès Carod-Rovira és massa greu, per la virulència i pel missatge inquietant que ha deixat entre nosaltres. Qui té por de Carod-Rovira? Qui té por de la pau i la democràcia?

Edicions Proa · Col·lecció "Debat", núm. 18 · ISBN: 84-8437-692-3
Comprar
Llibre traduït a l'espanyol:
El caso Carod. Los detalles de la entrevista con ETA y sus consecuencias.


Ressenyes:


Crítiques:

Articles:

Crítica de cinema:


Entrevistes:


El parer del lector:

"Vull felicitar-te pel llibre El cas Carod. Vaig trobar-lo apassionant. Des del punt de vista nacional, però, és molt trist perquè demostra la baixa autoestima que tenim i el munt de botiflers que ens surten de sota les pedres. Un llibre per a reflexionar."
Jordi · 10/3/2005

"Tu libro, El caso Carod, es impresionante, tanto por la manera de contar como por todos los datos y citas que contiene. Me cuesta apagar la luz por la noche y estoy llegando tarde a trabajar. Voy a buscar en vídeo todas las películas que citas, para verlas. Ayer regalé varios libros y lo estoy recomendando porque merece ser también número uno en Euskal Herria."
Marga · 25/12/2004
 
"He llegit el llibre El cas Carod i m'ha agradat força. Gràcies a aquest llibre he sabut alguns detalls que en el seu moment em van passar desapercebuts. Des de la distància que dóna el temps, el llibre pot ajudar molta gent a comprendre millor les coses i la realitat del nostre país."
Jaume · 5/11/2004
 
< Anterior   Següent >
spacer.png, 0 kB