spacer.png, 0 kB
Vctor Alexandre
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Inici arrow Articles arrow Els principis ètics de Pere Navarro i Sánchez-Camacho
Els principis ètics de Pere Navarro i Sánchez-Camacho Imprimeix Correu-e
per Víctor Alexandre   
dimarts, 09 juliol 2013
Els principis ètics de Pere Navarro i Sánchez-CamachoÉs una llàstima que Catalunya no tregui més profit de la indigència intel·lectual del nacionalisme espanyol, obligat a mentir, a insultar, a desqualificar i a amenaçar sistemàticament a causa de la seva incapacitat per argumentar res. En el seu paroxisme, i víctima de la pròpia estratègia, ha acabat criminalitzant la democràcia. Com n'hem de dir, si no, de la criminalització de les urnes que en fan el Partit Popular i el Partit Socialista? Fins i tot intenten criminalitzar el dret de decidir, que és la base sobre la qual descansa tot el sistema de valors dels països no totalitaris. Ho pretexten, prou que ho sabem, dient que el dret de decidir ha de ser ‘legal'. I, és clar, com que la legalitat la fabriquen ells, perquè s'han reservat majoria eterna al Congrés i al Tribunal Constitucional espanyols, Catalunya està condemnada a no poder decidir mai res de res. Francament, només un pusil·lànime romandria en una presó així.

D'un temps ençà, però, el neguit no els deixa viure i han entrat en una deriva que els empeny a les més grans barbaritats. Recordem els intents socialistes de vincular independentisme a nazisme en les passades eleccions. Ho van fer de manera subliminar en el vídeo de campanya i obertament a través de la secció local de Mont-roig (Baix Camp), amb un fotomuntatge del president Mas i la imatge de Hitler. Just el mateix que va fer el regidor Jonatan Cobo Ortega, del PP de Rubí, que, a més a més, presentava el segell de la Generalitat i el logotip de TV3 com a símbols nazis. Doncs bé, no hi ha hagut depuració de responsabilitats ni expulsions. Alícia Sánchez-Camacho fins i tot es passejava sense escrúpols al costat del regidor de Rubí durant la campanya electoral. Això explica que recentment s'hi afegís el PP d'Altafulla (Tarragonès), vinculant la independència catalana amb l'Holocaust, sense que els culpables hagin estat expulsats.

Aquest és el nivell intel·lectual del nacionalisme espanyol i aquests són els principis ètics i els valors democràtics del Partit Socialista i del Partit Popular, amb Pere Navarro i Sánchez-Camacho al capdavant. S'entén que estiguin en contra del dret a decidir dels catalans. Ja fa temps que se saben perdedors. Per començar, tant l'un com l'altra tenen els dies comptats en els càrrecs que ocupen.

Nació Digital , 6/7/2013
 
< Anterior   Següent >
spacer.png, 0 kB