spacer.png, 0 kB
Vctor Alexandre
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Inici
La independència explicada al meu fill
S'estrena el web de l'obra teatral "Èric i l'Exèrcit del Fènix" Imprimeix Correu-e
per Víctor Alexandre   
divendres, 12 gener 2007
www.ericielfenix.catJa és operatiu www.ericielfenix.cat, el web de l'obra teatral Èric i l'Exèrcit del Fènix, escrita per Víctor Alexandre i dirigida per Pere Planella, que s'estrenarà oficialment el divendres 26 de gener al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. El web conté informació completíssima sobre el cas Èric Bertran, amb un recull de tot allò que la premsa n'ha dit des de l'any 2004: articles, entrevistes, notícies, etc. També hi trobem informació relativa a l'equip artístic i tècnic de l'obra amb fitxes de l'autor, el director, l'escenògraf, els actors i les actrius.

En paraules de Víctor Alexandre: "Amb només catorze anys, Èric Bertran es va convertir en un personatge clàssic de Hitchcock: el de la persona acusada d'un delicte que no ha comès i obligada, per tant, a demostrar la seva innocència".

Els intèrprets d'Èric i l'Exèrcit del Fènix són Rosa Andreu, coneguda com a esposa en la ficció de Toni Soler a Malalts de tele; Montse Pérez, molt recordada pel seu paper de Mercedes, directora de Ràdio Bofarull a la sèrie Plats Bruts; Santi Ibáñez, el xurrer d'El cor de la ciutat; Carol Muakuku, que, a la mateixa sèrie, encarna el paper d'una jove guineana; Manel Sans (Titus Andrònic), Xavier Fernàndez (Mar i Cel) i Jaume Ulled (Les aventures extraordinàries d'en Massagran). El personatge d'Èric Bertran l'interpreta Marcel Borràs, un jove actor que l'any 2005 va treballar en l'espectacle Tot és perfecte, produït pel Teatre Lliure, i que recentment ha intervingut en el film 53 días de invierno, de Judith Colell.

En aquests moments, ja només queden un centenar d'entrades a la venda, i és que l'interès que ha despertat aquesta obra ha fet que estiguin a punt d'exhaurir-se. El preu és de 15 € i es poden adquirir per Internet www.teatre-auditori.santcugat.cat (només amb Internet Explorer) o per telèfon: 93 589 12 68 (de dimarts a divendres de 10 a 14 i de 17 a 19, i dissabtes de 12 a 14).
 
< Anterior   Següent >
spacer.png, 0 kB