spacer.png, 0 kB
Vctor Alexandre
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Inici arrow Llibres arrow Set dones i un home sol
Set dones i un home sol Imprimeix Correu-e
per Víctor Alexandre   
divendres, 27 febrer 2009
Set dones i un home solSet dones i un home sol són set històries interconnectades per un home víctima d'un fet inesperat, que configuren un univers femení integrat per dones de diferents generacions. Sabem què senten, a qui estimen, a qui desitgen, quines són les seves frustracions, les seves pors, les seves mentides, la seva sexualitat, allò que no accepten de si mateixes, allò que no gosen confessar-se... Convertits en voyeurs del seu pensament, hi descobrim la soledat humana com a motor de la recerca incansable de l'amor i la complexitat de les relacions sentimentals entre homes i dones. Aquest, per tant, és un llibre sobre la necessitat que tenim els éssers humans de sentir-nos estimats i de l'immens cabal d'energia que dediquem al llarg de la vida a aconseguir-ho.

Editorial Proa, col·lecció A tot vent, núm. 512 · 192 pàgs. · ISBN: 978-84-8437-559-3
Premi M
ercè Rodoreda 2008
Comprar

Crítiques:

Entrevistes:

Entrevistes a la ràdio:
Entrevista a Catalunya Música (30/05/09)
Entrevista a Ràdio Sant Cugat (22/12/08)

Notícies:

El parer del lector:

“He acabat de llegir ‘Set dones i un home sol’ i m’ha agradat tant com ‘Una història immoral’, també entorn el món de les dones. Comences a llegir i ja no el deixes fins que s’acaba. La raó d’un llibre així és doble: gaudir llegint i anar més enllà fent alguna reflexió... més personal. Felicitats per aconseguir-ho!”

Maria Dolors Sánchez · Barcelona · 12/3/2011

“M’he llegit ‘Set dones i un home sol’ i la veritat és que, amb un parell de sessions de lectura i sense adonar-me’n, ja me l’havia acabat. M’ha agradat molt, és tendre, humà, eròtic i molt provocador.... Et sacseja realment per dins i et fa reflexionar moltíssim sobre un munt de coses. Sí, m’ha agradat molt llegir-lo.”

Carme · Terrassa · 9/3/2011

“T’escric per dir-te que m’he llegit ‘Set dones i un home sol’ i crec que és molt i molt bo. He vist que el jurat del premi Mercè Rodoreda ha tingut molt bon ull escollint-lo. I, a més, m’ha ajudat en un moment important de la meva vida i m’ha fet entendre moltes coses sobre la infidelitat i les relacions humanes. Moltes gràcies”.

Laura Pujol i Molas · Olot · 18/5/2009

 
< Anterior   Següent >
spacer.png, 0 kB